HomeΚΡΗΤΗΑγρότες πέταξαν αυγά και ντομάτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Αγρότες πέταξαν αυγά και ντομάτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασαν οι αγρότες το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, επί της οδού Θησέως, όπου το κλίμα φορτίστηκε επικίνδυνα και δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φραστικές αντιπαραθέσεις.

Αγρότες που συμμετείχαν στις σημερινές κινητοποιήσεις του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου, στο πλαίσιο της κατάληψης του κτιρίου του ΟΓΑ, ενάντια στο ασφαλιστικό και τη βαριά φορολογία μετέβησαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ωστόσο, η ατμόσφαιρα ήταν εξαρχής τεταμένη. Διαμαρτυρόμενοι αγρότες, κρατώντας ξύλα, καδρόνια και κατσούνες άρχισαν να χτυπούν την είσοδο των γραφείων του κόμματος, ενώ εκτόξευσαν στους τοίχους και τα παράθυρα αυγά και ντομάτες.

«Μας κοροϊδεύουν» έλεγαν έξαλλοι στον επικεφαλής του συντονιστικού οργάνου Πρίαμο Ιερωνυμάκη, στη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στους συγκεντρωμένους από τις επαφές που είχαν προηγηθεί με τα στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης υπήρξε φραστική αντιπαράθεση των διαμαρτυρόμενων αγροτών με τον γραμματέα της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Παυλιδάκη, ο οποίος κατέβηκε στο δρόμο για να παραλάβει το ψήφισμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση