HomeΚΡΗΤΗΣτο πλευρό των αγροτών ο Νότης Μαριάς

Στο πλευρό των αγροτών ο Νότης Μαριάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριήμερη περιοδεία σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες θα πραγματοποιήσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νότης Μαριάς, εκφράζοντας έμπρακτα την υποστήριξή του στον αγώνα των αγροτών.

Ο κ. Μαριάς θα συναντηθεί με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς, όπου θα μιλήσει για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό, που απασχολούν τον κλάδο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, που ξεκινά αύριο Πέμπτη ο ευρωβουλευτής θα συναντηθεί επίσης με δημάρχους, εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και πολίτες και θα πραγματοποιήσει ομιλίες για τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες (αγροτικό μνημόνιο, κόκκινα δάνεια, περικοπές επιδοτήσεων κ.λ.π.).

Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά στην περιοχή έχει ως εξής:

Πέμπτη 21/1/2016

21.00 Άφιξη στην Καβάλα- Συνάντηση με πολίτες

Παρασκευή 22/1/2016

9.00 Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας- Συνάντηση με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Καβάλας και τον Αγροτικό Σύλλογο Καβάλας. 10.00 Συνέντευξη τύπου-Ξενοδοχείο Galaxy, αίθουσα Νέστος 12.00 Παρανέστι Δράμας Ομιλία στο Κοινοτικό Κατάστημα Κάτω Θόλου -Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους. 13.30 Συνάντηση με τη Δήμαρχο Παρανεστίου κα Αλίκη Σωτηριάδου. 17.00 Κάτω Νευροκόπι Δράμας Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου κ. Βασίλη Γιαννόπουλο και εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων. 19.00 Καλαμπάκι Δράμας Ομιλία στο Καφενείο Γρ. Μπούρζαλη – Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους. 21.00 Άφιξη στη Δράμα Συνάντηση με πολίτες.

Σάββατο 23/1/2016

Δράμα 9.00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Δράμας 12.00 Επίσκεψη στα μαρτυρικά Κερδύλια Σερρών. Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση