HomeΚΡΗΤΗΝέο σούπερ μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος στο Λασίθι – Την επόμενη βδομάδα «ανοίγει» το κατάστημα στο Γάζι

Νέο σούπερ μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος στο Λασίθι – Την επόμενη βδομάδα «ανοίγει» το κατάστημα στο Γάζι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυναμική είναι η παρουσία της εταιρίας «Α.Β. Βασιλόπουλος» στην Κρήτη καθώς ένα υποκατάστημα εγκαινιάστηκε στο Λασίθι ενώ ακόμα ένα αναμένεται να «ανοίξει» στο Γάζι.

Το πρώτο κατάστημα στο Λασίθι της αλυσίδας «Α.Β. Βασιλόπουλος» είναι πλέον γεγονός. Πρόκειται για ένα κατάστημα 1.100 τ.μ. στον Άγιο Νικόλαο όπου διαθέτει περίπου 13.000 προϊόντα έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών του Λασιθίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάσαμε το πρώτο μας κατάστημα στο Λασίθι», ανέφερε ο περιφερειακός διευθυντής «Α.Β. Βασιλόπουλος» της Κρήτης – Ρόδου, Παναγιώτης Μαρκόπουλος και συνέχισε: «Πρόκειται για ένα κατάστημα 1100 τμ με μία γκάμα προϊόντων περίπου 13.000 κωδικοί μέσα από τους οποίους οι πελάτες μπορούν καλύψουν τις ανάγκες τους.

Με αυτό το κατάστημα εδραιώνουμε κι άλλο την σχέση που έχουμε με την Κρήτη. Μία σχέση που κρατάει πολλά χρόνια μέσω των κρητικών προϊόντων που υπάρχουν πολλά στα καταστήματά μας».

Ο κ. Μαρκόπουλος ευχήθηκε ο κόσμος του Λασιθίου να αγκαλιάσει το κατάστημα ενώ δεσμεύτηκε πως θα υπάρχει η «καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση μέσω της διασφάλισης υψηλών προδιαγραφών ποιότητας».

Το 344ο κατάστημα του «Α.Β. Βασιλόπουλος» στο Γάζι

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εγκαινιαστεί το νέο κατάστημα «Α.Β. Βασιλόπουλος» στο Γάζι.

«Την επόμενη βδομάδα εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα στο Γάζι που θα είναι το 344 κατάστημα της αλυσίδας μας και φιλοδοξούμε να υπάρχει μία συνέχεια στην ανάπτυξη στην Κρήτη», επεσήμανε ο κ. Μαρκόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση