HomeΚΡΗΤΗΑυτό θα πει ανθρωπιά: Νταλίκα με τρόφιμα, βρεφικά και άλλα είδη ήρθε από την Γερμανία στο Ηράκλειο

Αυτό θα πει ανθρωπιά: Νταλίκα με τρόφιμα, βρεφικά και άλλα είδη ήρθε από την Γερμανία στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία αφοπλιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Στουτγκάρδη και σε άλλα μέρη της Γερμανίας καθώς γέμισαν μία νταλίκα με τρόφιμα, βρεφικά είδη, νοσοκομειακά υλικά κ.ά. και τα έστειλαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ομάδα Give του Ηρακλείου.

GIVE1

 

Σήμερα το πρωί η νταλίκα έφτασε στο Ηράκλειο με τους ανθρώπους της Give να παραλαμβάνουν τα είδη πρώτης ανάγκης αρχίζοντας την κατανομή τους.

GIVE2

Τα νοσοκομειακά υλικά και τα είδη που αφορούν την Τρίτη ηλικία τα έδωσαν στην «Στέγη των Γερόντων» Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου ενώ όλα τα υπόλοιπα είδη τα προσέφεραν σε όσους έχουν ανάγκη.

GIVE3

Οι άνθρωποι της Give ευχαρίστησαν με ανάρτησή τους στο facebook όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση.

GIVE4

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Η αγάπη απόσταση δε γνωρίζει! Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν Έλληνες με φιλότιμο, αγαπούν και νοιάζονται την πατρίδα τους και την στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις! Μπορεί να μην ζουν πια εδώ όμως δεν την ξεχνούν και ένα παραπάνω σε δύσκολους καιρούς!

GIVE5

Μια νταλίκα έκανε ένα ταξίδι αγάπης, ξεκίνησε από την Γερμανία γεμάτη με τρόφιμα, νοσοκομειακό υλικό, απορρυπαντικά, παιχνίδια, είδη βρεφικά και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο, με προορισμό το Ηράκλειο! Μέσω της σελίδας- συλλόγου «ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΆΘΟΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ» και μεταξύ τους οι γνωστοί και οι φίλοι, μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων, ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν προκειμένου να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν για να τα στείλουν στην ομάδα μας!

GIVE6

Όταν παραλάβαμε τις παλέτες συγκινηθήκαμε πολύ! Ακόμα και ο τρόπος που είχαν χωρίσει τα προϊόντα και τα είχαν συσκευάσει έδειχνε αγάπη και σεβασμό! Είναι τιμή μας που στα χέρια μας έφτασε αυτό το δώρο που κουβαλάει όλη την επιθυμία των Ελλήνων που ζουν μακριά να ανακουφίσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν στην πατρίδα τους!

GIVE7

Φροντίσαμε να παραδώσουμε τις πάνες ακράτειας, τους ουροσυλλέκτες, υλικά που αφορούν ασθενείς και ηλικιωμένους στη ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

GIVE8

Προσθέσαμε και ότι είχαμε στην αποθήκη μας που αφορά την τρίτη ηλικία με σκοπό να φτάσει στο χώρο τους μια μεγάλη ποσότητα πραγμάτων που θα βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν εκεί! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την γλυκύτατη Λία Τσαμασλίδου,διαχειρίστρια της σελίδας » Έλληνες με φιλότιμο και πάθος Στουτγκάρδης» , τους φίλους της σελίδας που προσέφεραν με αγάπη τόσα πράγματα, την Ενορία Αποστόλου Πέτρου και Παύλου στο Feuerbach της Στουτγκάρδης, την Ελληνική Κοινότητα στο Kreis Viersen, τον κύριο Ιωάννη Ντίσιο,τις κυρίες Ανθούλα και Νίνα Γεωργιάδου,την κυρία Φόνη Ιγνοτίδου και όλους τους φίλους του συλλόγου Αλεβίτες στο Giengen Brenz και περιχώρων! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ορφανάκη ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρείας Minoan International Transport ο οποίος δεν χρέωσε την μεταφορά των πραγμάτων και είναι η δεύτερη φορά που βοηθάει την Give! Ευχαριστούμε επίσης τον οδηγό της νταλίκας κύριο Απόστολο Χίο που είχε όλη την υπομονή και τη διάθεση να εξυπηρετήσει και να κάνει αυτό το ταξίδι αγάπης!

GIVE10

Ο κύριος Γιώργος Ίζος και ο κύριος Σωτήρης Ζόης από Duisburg έβαλαν το χεράκι τους για την μεγάλη αγκαλιά που αφορά την τρίτη ηλικία!

GIVE11

Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στον Stavros Krhth φίλο μας που ζει στην Γερμανία και δεν ξεχνά ούτε εμάς ,ούτε το νησί του!

Διαφήμιση
Διαφήμιση