HomeΣΠΟΡΣταύρος Λαμπράκης: «Την Τρίτη θα υπάρξει ενημέρωση»

Σταύρος Λαμπράκης: «Την Τρίτη θα υπάρξει ενημέρωση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, η οποία ίσως να ήταν και η τελευταία για τον Εργοτέλη τη φετινή σεζόν, ο Σταύρος Λαμπράκης τόνισε ότι αύριο θα συναντηθούν με τους διοικούντες για να τους πουν τι θα γίνει στο μέλλον.

«Αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, η μαχητικότητα και η λεβεντιά σε ένα παιχνίδι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Κρατάμε την προσπάθεια».

Για τέταρτο σερί ματς αήττητοι: «Ο Εργοτέλης αν δεν είχε τα προβλήματα θα ήταν στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για τη Σούπερ Λίγκα. Η αξία των παιδιών είναι πολύ μεγάλη. Η προσπάθεια που κάνουν είναι συγκινητική».

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου: «Δεν έχουμε κάτι νεώτερο. Αύριο έχουμε ένα ραντεβού στις 15.00 με τους ανθρώπους για να μας πουν τι μέλει γενέσθαι».

Για το κίνητρο που βρίσκουν οι παίκτες αν και απλήρωτοι: «Κοιτάξτε, εμείς το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά και πιστεύω ότι τους έχω πείσει πως από τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο για προπόνηση ή παιχνίδι σκεφτόμαστε σα να είμαστε πληρωμένοι. Μετά σκεφτόμαστε τα προβλήματα που έχουμε. Κίνητρο για μας η αγάπη μας για τον Εργοτέλη».

Για το πώς έφτασε μία ομάδα όπως ο Εργοτέλης σε αυτό το σημείο: «Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο Εργοτέλης είναι δείγμα της κοινωνίας μας μετά τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη προφανώς και έχουν γίνει λάθη. Είναι σημεία των καιρών. Ο Εργτέλης είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλες ακαδημίες και μπορεί σε 2-3 χρόνια να επανέλθει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση