HomeΚΡΗΤΗΠροφυλακιστέος ο 44χρονος υπόδικος για τη γιάφκα στο κέντρο του Ηρακλείου

Προφυλακιστέος ο 44χρονος υπόδικος για τη γιάφκα στο κέντρο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 44χρονος υπόδικος για την υπόθεση του εντοπισμού της γιάφκας στο κέντρο του Ηρακλείου, με έναν πρωτοφανή για τα δεδομένα της Κρήτης αριθμό όπλων, σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο 44χρονος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είναι υπόδικος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατά την απολογία του στον Ανακριτή Ρεθύμνου, επιχείρησε να αναλάβει την ευθύνη της υπόθεσης τονίζοντας πως τα όπλα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα είναι δικά του, ενώ οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοι και κουμπάροι του δεν είχαν καμία εμπλοκή.

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ ο 40χρονος έμπορος από το Ηράκλειο, που απολογήθηκε επίσης στον ανακριτή του Ρεθύμνου, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ.

Κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη των όπλων στο διαμέρισμα και ότι η μόνη εμπλοκή του στην υπόθεση ήταν ότι είχε καταβάλλει ενοίκια στον ιδιοκτήτη του σπιτιού για λογαριασμό του 44χρονου κουμπάρου του, όσο εκείνος παρέμενε ως υπόδικος στη φυλακή.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ο 26χρονος από το Ρέθυμνο αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση