HomeΚΡΗΤΗΈκθεση Τουριστικών Ειδών στο Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Έκθεση Τουριστικών Ειδών στο Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για την τουριστική σεζόν διοργανώνεται στο Ηράκλειο από αυτήν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών, της Alpha Expo, επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Στο καθιερωμένο ραντεβού μας στην επιτυχία όπως κάθε χρόνο σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων- Λαϊκής Τέχνης- Μόδας & Αξεσουάρ για να ανανεώσετε την επιχείρησή σας για το καλοκαίρι του 2016.

3.400 τμ, 220 εκθέτες με επιχειρήσεις βιοτεχνικές & εισαγωγικές, επιχειρήσεις λαϊκής τέχνης,

δώρων, μόδας & αξεσουάρ.

ekthesi touristikon eidon

Η ALFA EXPO διευκολύνει τη μετακίνησή των επισκεπτών από Χανιά & Ρέθυμνο με δωρεάν δρομολόγια  προς και από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Ρόδος, Κέρκυρα & Κύπρος είναι οι επόμενες στάσεις μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουριστικών ειδών, δώρων, λαϊκής τέχνης, μόδας & αξεσουάρ

Το πρόγραμμα των εκθέσεων

  • 6-8 Φεβρουαρίου 2016, Αεροδρόμιο Διαγόρας

Ρόδος

  • 19- 21 Φεβρουαρίου 2016, Corfu Holiday Palace

Κέρκυρα

  • 18 – 20 Μαρτίου, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας

Κύπρος

Οι εκθέσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες του τουρισμού όπως τουριστικά καταστήματα, supermarkets, περίπτερα, καταστήματα ειδών ρουχισμού, υποδημάτων & αξεσουάρ, βιβλιοχαρτοπωλεία & φαρμακεία και αποτελούν αναμφισβήτητα εδώ και 25 χρόνια  σημαντικό εργαλείο δουλειάς για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες 210 2772244 www.alfaexpo.gr»

Διαφήμιση
Διαφήμιση