HomeLife & StyleΘεοχάρης Ιωαννίδης: «Η πρώτη φορά που έχασα τα μαλλιά μου ήταν σοκ!»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Η πρώτη φορά που έχασα τα μαλλιά μου ήταν σοκ!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένος στο «Πρωινό Σου-Κου» ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και μεταξύ άλλων, μίλησε στην Μαρία Μπεκατώρου και τον Νίκο Μουτσινά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», τον Δεκέμβριο είχε ανεβάσει στα social media μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν χωρίς μαλλιά και είχε γράψει το εξής μήνυμα: «Γυροειδης Αλωπεκία. Μην πανικοβαλεσαι! Το έζησα 2 φορες στη ζωή μου και εμαθα οτι χρειάζεται χιούμορ και εσωτερική δυναμη για να το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει λόγος για οτιδήποτε μας συμβαίνει και αν το εχεις πάθει καί εσυ, τοτε η ζωή, σου χρωστούσε ενα μάθημα ψυχικής ενδυνάμωσης. Δες το σαν ενα τεστ του εαυτού σου!

Όταν το προσπεράσεις θα «βγεις» πιο δυνατός! Διάβασε ενα άρθρο στο διαδύκτιο σαν αυτο που βλεπεις απο κατω και μείνε ψύχραιμος! After all, ειναι μονο «τρίχες»!».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό Σου Κου», είπε: «΄Ηταν η δεύτερη φορά που έχασα όλα μου τα μαλλιά. Πρόσφατα συνειδητοποίησα πόσα παιδιά, εκεί στην ηλικία 14- 17 ετών, γιατί εκεί παίζει το άγχος, περνούν γυροειδή αλωπεκία. Αυτό έχω. Είναι αυτοάνοσο. Και αυτά τα παιδιά φρικάρουν. Σκέψου τώρα ένα κοριτσάκι, να το παθαίνει αυτό στα 15!»

Σε πόσο διάστημα έβγαλε ξανά μαλλιά; «Σε τρεις μήνες», απάντησε. Φοβάται μην του ξανασυμβεί; «Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!», θυμάται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση