HomeΚΡΗΤΗΗ Ελληνική Dream Team των δρόμων έρχεται στο Ηράκλειο για το Love Run

Η Ελληνική Dream Team των δρόμων έρχεται στο Ηράκλειο για το Love Run

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιτυχία Ολυμπιακών διαστάσεων για τη διοργάνωση του LoveRun Heraklion 2016 5km! Μετά την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη  , ο μεγαλύτερος αθλητής των τελευταίων ετών στην Ελλάδα , αποφάσισε και εκείνος να έρθει στο Ηράκλειο στις 14 Φεβρουαρίου και να δηλώσει “παρών” στη διοργάνωση, η οποία πλέον συγκεντρώνει την ελίτ των δρομέων της χώρας!

Ο Χριστόφορος Μερούσης αποδέχθηκε την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής και έτσι θα είναι το δεύτερο μέλος της Εθνικής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, ο οποίος εντάσσει στο πρόγραμμα του τον αγώνα των 5.000 μέτρων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του LoveRun Heraklion 2016.

Ο Χιώτης Πρωταθλητής επί 3 έτη στο αγώνισμα του Μαραθωνίου  και μάλιστα στην απαιτητική κλασική διαδρομή των Αθηνών με καλύτερη επίδοση 2:21:22, πλέον λαμβάνει χαρακτηριστικά ¨ζωντανού¨ θρύλου στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων με κορωνίδα την απόσταση των 42.195 μέτρων. Άλλωστε η φετινή του επικράτηση στον Μαραθώνιο της Αθήνας είχε διπλή αξία, αφού έπειτα από 15 χρόνια για πρώτη φορά Έλληνας Δρομέας πέρασε πρώτος το νήμα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο μετά την απουσία των δρομέων από Αφρικανικές χώρες.

Ωστόσο η μεγαλύτερη επιτυχία για τον 34χρονο δρομέα ήρθε τον Δεκέμβριο όταν και η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ΙΑΑF αναθεωρώντας τα ολυμπιακά όρια του έδωσε το ¨εισιτήριο¨ για την Ολυμπιάδα του Ρίο με το προσωπικό ρεκόρ που πέτυχε την περασμένη Άνοιξη στον Μαραθώνιο του Αμβούργου με χρόνο 2:19:00. Το ρεκόρ του Χριστόφορου στo αγώνισμα των 5.000 μέτρων είναι 14:24:12 .

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun Ηeraklion 2016 υπενθυμίζει ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr.

Σημεία εγγραφών σε κεντρικά καταστήματα και σημεία του Ηρακλείου θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες με χειρόγραφες αιτήσεις συμμετοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Στο Ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου, ελίτ αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και πάνω απ’ όλα την υγεία τους, θα είναι όλοι εκεί! Γιατί αγαπάμε να τρέχουμε, αγαπάμε να προσφέρουμε, αγαπάμε το LoveRun Heraklion!

Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

https://www.youtube.com/watch?v=G9ov1Vzd_JA

ΗΙLIGHTS MAΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=194&v=99ZVh-FkuFc

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτές στην προσπάθειά μας είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα και ο Δήμος Ηρακλείου.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση