HomeΚΡΗΤΗΕίχαν κλείσει εισιτήριο για την Ρόδο αλλά πήγαν στην… Σάμο – Πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών από το Ηράκλειο

Είχαν κλείσει εισιτήριο για την Ρόδο αλλά πήγαν στην… Σάμο – Πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών από το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη και πολύωρη ταλαιπωρία βιώνουν σήμερα Ηρακλειώτες που είχαν κλείσει εισιτήριο σε γνωστή αεροπορική εταιρία με προορισμό την Ρόδο.

Αντί για την Ρόδο όμως οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στη Σάμο εξαιτίας κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Αιγαίο.

Παράλληλα, το ταξίδι για την Ρόδο τους φαίνεται ακόμα πιο… μακρινό καθώς τώρα η αεροπορική εταιρία τους λέω ότι για να φτάσουν στον προορισμό τους θα πρέπει να κάνουν τρεις ακόμα στάσεις (σε Χίο, Μυτιλήνη και Λήμνο).

Το χρονικό

Η πτήση από Ηράκλειο για Ρόδο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στις 9.30 το πρωί.

Πρόκειται για ένα ταξίδι περίπου μίας ώρας ωστόσο οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσγειωθεί το πρωί στο αεροδρόμιο της Ρόδου και προσγειώθηκε στην Σάμο.

Εκεί αποβιβάστηκαν οι επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους και περίμεναν πότε θα κοπάσουν οι κακές καιρικές συνθήκες για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Μετά από αρκετές ώρες ταλαιπωρίας οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι το αεροπλάνο ετοιμάζεται πάλι για απογείωση αλλά δεν θα τους μεταφέρει απευθείας στη Ρόδο αλλά θα αναγκαστούν να κάνουν τρεις στάσεις – σε τρία νησιά του Αιγαίου – λίγο πριν προσγειωθούν στο νησί των Ιπποτών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτι τέτοιο έρχεται να επιβαρύνει την ήδη ταλαιπωρημένη ημέρα τους καθώς ανάμεσα στους επιβάτες υπάρχουν μωρά παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι άνθρωποι με προβλήματα υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση