HomeΚΡΗΤΗΣημαντική πρωτοβουλία της τοπικής ΕΛΑΣ – Άνοιγμα διαλόγου με τους φορείς και τις αρχές της Κρήτης

Σημαντική πρωτοβουλία της τοπικής ΕΛΑΣ – Άνοιγμα διαλόγου με τους φορείς και τις αρχές της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια αξιοσημείωτη πρωτοβουλία έχει αναλάβει η ηγεσία της τοπικής ΕΛΑΣ, στην κατεύθυνση της εδραίωσης και ισχυροποίησης των διαύλων συνεργασίας και επικοινωνίας της αστυνομίας της Κρήτης με τις αρχές και τους φορείς του νησιού.

Ο σχεδιασμός για το εγχείρημα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο επίπεδο υπό το συντονισμό του ίδιου του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, υποστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να ενισχυθεί η επικοινωνία μεταξύ της τοπικής ΕΛΑΣ και των τοπικών φορέων και δημόσιων αρχών, στην κατεύθυνση της κατάθεσης προτάσεων και ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων, με γνώμονα τη βελτιστοποίηση του αστυνομικού έργου στο νησί και τελικό στόχο την αναβάθμιση των ποιοτικών συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη.

Οι προτάσεις και οι απόψεις που θα ανταλλαγούν θα αποτελέσουν υλικό προς αξιοποίηση, το οποίο θα μελετήσει ειδική ομάδα μελέτης που έχει ήδη συσταθεί από στελέχη του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Το όλο εγχείρημα που φέρει τον κωδικό τίτλο «Συμφιλίωση και επικοινωνία» τελεί υπό την άμεση εποπτεία και καθοδήγηση του υποστράτηγου Καραμαλάκη, ο οποίος θέτει σε προτεραιότητα την κοινωνική σύγκλιση για τη συλλογική αναβάθμιση του θεσμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μια πρώτη προσέγγιση στην επικοινωνιακή αυτή πρωτοβουλία, έγινε χθες Παρασκευή, στο κέντρο «Πετούσης» στην Αμμουδάρα, μεταξύ στελεχών του Επιτελείου της ΓΕΠΑΔ Κρήτης, παρουσία του ίδιου του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή και του ταξιάρχου Νίκου Χριστοφάκη, με τους δημοσιογράφους του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση