HomeΚΡΗΤΗΤραγωδία! Έγκυος άφησε την τελευταία της πνοή, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της

Τραγωδία! Έγκυος άφησε την τελευταία της πνοή, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή καρδιάς μια 33χρονος έγκυος, λίγο πριν να γεννήσει το μωρό της.

Η άτυχη γυναίκα που άφησε πίσω της ένα ανήλικο παιδάκι ορφανό, διένυε τον τελευταίο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Ωστόσο έπασχε από θρομβοφιλία, πάθηση που κινητοποίησε την οικογένειά της, όταν η 33χρονη ένιωσε ξαφνικά χθες, έντονη αδιαθεσία.

Αρχικά η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ωστόσο λόγω της κατάστασής της κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ.

Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 33χρονη υπέστη ανακοπή. Στη σορό της άτυχης γυναίκας θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Την ίδια στιγμή ο σάλος για τις παλινωδίες στη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του μικρής Μελίνας δεν λέει να κοπάσει μετά τις εν κρυπτώ κινήσεις των ιατροδικαστών.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες απέστειλαν τα δείγματα της μικρής Μελίνας σε εργαστήριο στην Αθήνα, αγνοώντας την εισαγγελική εντολή για τη συνεχή παρουσία της τεχνικής συμβούλου που έχει οριστεί από την πλευρά της οικογένειας.

Η διαπίστωση έγινε όταν η κ. Ελπίδα Σπανουδάκη μετέβη χθες στο νεκροτομείο για να ξεκινήσει από κοινού η εξέταση των δειγμάτων, όπως είχε συμφωνηθεί, και προβλέπεται από τη εισαγγελική παραγγελία.

Όμως τα δείγματα είχαν κάνει «φτερά», καθώς όπως διαπιστώθηκε, μετά από ώρες ερευνών και εξώδικο που κοινοποιήθηκε με τη συνδρομή του Α’ Αστυνομικού Τμήματος, είχαν καταλήξει σε εργαστήριο τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Και ενώ η αναισθησιολόγος που συμμετείχε στη μοιραία επέμβαση έχει κλιθεί να παρουσιαστεί στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη για την περίπτωση της κλοπής ναρκωτικών φαρμάκων, οι συνάδελφοί της γιατροί και εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο πέρασαν στην αντεπίθεση κατηγορώντας μερίδα μέσων ενημέρωσης για στοχοποίηση και κανιβαλισμό.

Όπως επίσης έγινε  γνωστό, παρά τη διαβεβαίωση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ πως η προκαταρκτική έρευνα συνεχίζεται κανονικά, αποκαλύφθηκε πως η γιατρός που την είχε αναλάβει παραιτήθηκε, χωρίς να υπάρχει καμία διευκρίνιση για ενδεχόμενη μετατόπιση στο χρόνο παράδοσης του πορίσματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση