HomeΚΡΗΤΗΣτο Αστυνομικό Τμήμα στην Αμμουδάρα ο Κ. Μαμουλάκης

Στο Αστυνομικό Τμήμα στην Αμμουδάρα ο Κ. Μαμουλάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ανακαινισμένο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Νίκο Χριστοφάκη.

Πρόκειται για εργασίες ηλεκτρολογικών και υδραυλικών παρεμβάσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών, αντικατάσταση πλακιδίων, μόνωσης, επιδιορθώσεις κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, κ.α., που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Κ. Γαζίου και της ΜΑΕΔΗΜ. Εργασίες απαραίτητες για την βελτίωση των συνθηκών τόσο για το προσωπικό του τμήματος, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες του. Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τον Ταξίαρχο κ. Νίκο Χριστοφάκη, τον Διοικητή Ασφαλείας Αστυνόμο Α’ κ. Γιώργο Βαρδάκη, τον Διοικητή του Α.Τ. Αστυνόμο Β’ κ. Ανδρέα Ταβερναράκη, τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Υπαστυνόμο Β’ κ. Γιάννη Ζήκο και το προσωπικό του τμήματος, αλλά και με τα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από τον παιδικό σταθμό «Μελισσάκια», που πραγματοποίησαν δενδροφύτευση και καθαρισμό στον προαύλιο χώρο του τμήματος. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το αστυνομικό τμήμα που σε λίγο καιρό θα εποπτεύει το Γάζι, το Τσαλικάκι, την Αμμουδάρα και άλλες περιοχές του Δήμου μας, ανακαινίστηκε και αποτελεί πλέον ένα κτίριο – κόσμημα για την περιοχή μας.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία αυτού του τμήματος που θα εποπτεύει το Μαλεβίζι, μια απόφαση που δικαίωσε τις πολύχρονες προσπάθειές μας, να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Μιχάλη Καραμανλάκη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την εξέλιξη, αλλά και όσους δούλεψαν για να αποκτήσει σήμερα αυτή την πολύ όμορφη εικόνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση