HomeΣΠΟΡΠανιώνιος – Εργοτέλης 1-0

Πανιώνιος – Εργοτέλης 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Τάσου Μπακασέτα ο Πανιώνιος διπλασίασε τις νίκες του στο ζευγάρωμα με τον Εργοτέλη και με το 1-0 στη Νέα Σμύρνη πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Πανιώνιος έγινε η έκτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το 1-0 επί του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη ήρθε να προστεθεί στο αντίστοιχο αποτέλεσμα του αγώνα στο Ηράκλειο και να σφραγίσει την πρόκριση των «κυανέρυθρων», οι οποίοι με δύο νίκες επιβεβαίωσαν το ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι με τους «κιτρινόμαυρους».

Από το 21′ κιόλας ήταν ξεκάθαρο ποια ομάδα θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Ο Τάσος Μπακασέτας σούταρε από απόσταση, βρήκε δίχτυα και ο Εργοτέλης έπαψε να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή.

Όσο σοβαρή χρειαζόταν η εμφάνιση του Πανιωνίου, το σκορ θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ, αν ο Ανσαριφάρντ ήταν πιο γρήγορος στην εκτέλεσή του. Ανεξάρτητα πάντως από την αδυναμία του Ιρανού να σκοράρει, η ροή του αγώνα δεν μεταβλήθηκε και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε στην 8άδα.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηϊσαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδάκης (89′ Πινιώτης), Σιώπης, Βιγιάλμπα, Καθάριος (77′ Κόρμπος), Ανσαριφάρντ (72′ Καραμάνος), Μπακασέτας

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Αυγενικού (68′ Φουκαράκης), Μπουρσέλης, Κούρτι (46′ Γαρεφαλάκης), Κούτρης, Δωματάς (72′ Καμαρά), Μάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση