HomeΚΡΗΤΗΥπέρ της αναπτυξιακής ώθησης της Κρήτης ο Χρήστος Σπίρτζης – Στο επίκεντρο ο ΒΟΑΚ

Υπέρ της αναπτυξιακής ώθησης της Κρήτης ο Χρήστος Σπίρτζης – Στο επίκεντρο ο ΒΟΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σειρά επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, των αρμόδιων φορέων αλλά και του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» είχε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, που βρέθηκε στο Ηράκλειο. Οι συναντήσεις εργασίας είχαν ως αντικείμενο την αναπτυξιακή ώθηση της Κρήτης. Στη σειρά των επαφών που είχε ο κ. Σπίρτζης με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, επισήμανε ότι στόχος της ηγεσίας του Υπουργείου είναι να δοθεί έμφαση στις αναπτυξιακές υποδομές του νησιού, καθώς η Κρήτη μπορεί να αποτελέσει ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα ελληνικής περιοχής που μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε ο ΒΟΑΚ, το αεροδρόμιο Καστελίου, το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» και η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ.

Όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Σπίρτζης ο ΒΟΑΚ αποτελεί προτεραιότητα και για το Υπουργείο Μεταφορών. Για το αεροδρόμιο Καστελλίου ο υπουργός επισήμανε ότι θα ακολουθηθεί απαρέγκλιτα το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, ενώ για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που καταγράφονται στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» άφησε να εννοηθεί, χωρίς ωστόσο να προβαίνει σε κάποια δέσμευση, ότι στελέχη του Υπουργείου θα έχουν συνεργασία με τις αρχές του αερολιμένα, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση