HomeΚΡΗΤΗΟ Δ. Μαλεβιζίου ευχαριστεί για την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης

Ο Δ. Μαλεβιζίου ευχαριστεί για την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες ποσότητες πετρελαίου προσέφερε η εταιρεία ΕΚΟ στο Δήμο Μαλεβιζίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σχολικών μονάδων της περιοχή, αλλά και για τα οχήματα του δήμου.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συναντήθηκε χθες με στελέχη της εταιρείας, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη σημαντική αυτή προσφορά τους.

Στη συνάντηση απ΄οτην πλευρά της εταιρείας παρευρέθηκαν ο Διευθυντής των εγκαταστάσεων Ληνοπεραμμάτων Στέφανος Γρηγοράκης και ο Διευθυντής Πωλήσεων Μάνος Σταυρακάκης, ενώ από το δήμο ήταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Ντουλάκης.

Συγκεκριμένα η εταιρεία προσέφερε 9500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, που διατέθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και τις κοινωνικές δομές του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., αλλά και προσφορά 5000 λίτρα πετρελαίου κίνησης, που είχε διατεθεί το καλοκαίρι του 2015, την πρώτη περίοδο του τραπεζικού ελέγχου κεφαλαίων, για τα οχήματα του Δήμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση