HomeΚΡΗΤΗΤο Cactus Beach κατέκτησε το χρυσό βραβείο ΤRAVELIFE

Το Cactus Beach κατέκτησε το χρυσό βραβείο ΤRAVELIFE

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το CACTUS BEACH στην περιοχή της Σταλίδας για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να πιστοποιηθεί και να κατακτήσει το  Travelife for Hotels & Accommodations Gold award.

Το Travelife αποτελεί έναν διεθνή φορέα πιστοποίησης αειφορίας –  αξιολογεί την απόδοση της ξενοδοχειακής μονάδας με βάση την απόδοσή της στη διαχείριση κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών θεμάτων.

Το σχέδιο δράσης για την απόκτηση του Travelife Award συμβάλλει στην μείωση του κόστους και στην αύξηση των πωλήσεων λόγω της ενίσχυσης της βιωσιμότητας του ξενοδοχείου.

Πιο αναλυτικά η διαδικασία πιστοποίησης Travelife περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες που απαιτούνται όπως

  • Περιβαλλοντικές ενέργειες: μείωση της κατανάλωσης νερού, ενέργειας και χημικών.
  • Κοινωνικές δράσεις: συμμετοχή σε δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο, προστασία των παιδιών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
  • Πρόσθετα θα πρέπει η ξενοδοχειακή μονάδα να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις και να προστατεύει τοπικές παραδόσεις, ήθη και έθιμα.

Ο σεβασμός και η αγάπη για το φυσικό μας περιβάλλον, η συνεισφορά μας στην τοπική κοινωνία,  η σωστή αντιμετώπιση και αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού μας καθώς και η άριστη στάση μας για την ευθύνη που έχουμε απέναντι σε συνανθρώπους και περιβάλλον, κατέστησαν  εφικτή την πιστοποίηση μας από τον φορέα Travelife.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση