HomeΚΡΗΤΗΚάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου στο συλλαλητήριο

Κάλεσμα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου στο συλλαλητήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάλεσμα προς όλους απευθύνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου να συμμετάσχουν στο παλλαικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας, με φόντο τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και τα σκληρά μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

“Καλούμε όλα τα σωματεία του Ρεθύμνου και όλους τους συναδέλφους να δώσουν ηχηρό παρόν στο συλλαλητήριο και σε όλες τις δράσεις που θα προγραμματιστούν την επόμενη περίοδο.

Να δοθεί επιτέλους η δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο και άνεργο, συνταξιούχο και νέο, να μετατρέψει τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτησή του σε οργανωμένο αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συμβάλλοντας στην επιτυχία της Γενικής Απεργίας για το Ασφαλιστικό.

Παράλληλα την επόμενη εβδομάδα προσανατολιζόμαστε σε σύγκληση Γενικού Συμβουλίου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου (συνεδρίαση της ΕΓ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου με τους Προέδρους των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού) για προγραμματισμό δράσεων σε τοπικό επίπεδο και πρόταση για πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε κάθε σωματείο.

Η μαζική και ενωτική αντίσταση και κινητοποίηση των εργαζομένων αποτελεί τον καταλύτη για την ανατροπή των σχεδίων της Κυβέρνησης και των «ετέρων» για το συνταξιοδοτικό-ασφαλιστικό μέλλον μιας ολόκληρης γενιάς. Μας αφορά ΟΛΟΥΣ!!! ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση