HomeΚΡΗΤΗΜία τραγωδία σε δύο πράξεις! Αύριο οι κηδείες του Διομήδη και της Κατερίνας

Μία τραγωδία σε δύο πράξεις! Αύριο οι κηδείες του Διομήδη και της Κατερίνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, με θύματα τον 31χρονο Διομήδη Τσικανδυλάκη και την 50χρονη Κατερίνα Ζουραράκη, έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη και έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία του Κρουσσώνα και της Ρογδιάς.

Η τραγωδία του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, θα παιχτεί αύριο σε δύο πράξεις, με συγγενείς και φίλους συντετριμμένοι να αποχαιρετούν τους δικούς τους ανθρώπους.

MIMHS1

Η πρώτη πράξη θα παιχτεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Κρουσσώνα, όπου θα γίνει η κηδεία του 31χρονου λαουτιέρη, ενώ η δεύτερη πράξη του δράματος θα ανέβει την ίδια ώρα στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ρογδιά, όπου η οικογένεια της 50χρονης Κατερίνας θα της πουν το “τελευταίο” αντίο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι, συγχωριανοί και συνάδελφοι του 31χρονου κρητικού καλλιτέχνη, αποχαιρετούν το άτυχο παλικάρι με μαντινάδες και στίχους, εμφανώς συγκλονισμένοι από τον πρόωρο χαμό του δικού τους “Μίμη”.

Την ίδια ώρα τη θλίψη του εκφράζει όλος ο αθλητικός κόσμος του Ηρακλείου για το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον προπονητή της ομάδας του ΕΓΟΗ Μιχάλη Ζουραράκη να χάσει τη σύζυγο του με τον τραγικό αυτό τρόπο, αφήνοντας πίσω της και τα τρία παιδιά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση