HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη του ΠΑΜΕ για κινητοποιήσεις, με φόντο…το ασφαλιστικό

Σύσκεψη του ΠΑΜΕ για κινητοποιήσεις, με φόντο…το ασφαλιστικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη για το σχεδιασμό κινητοποιήσεων πραγματοποιούν σήμερα στις 7 το απόγευμα μέλη της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με φόντο… το ασφαλιστικό, που προωθεί η Κυβέρνηση.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ καλούν όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς του Ηρακλείου, να λάβουν απόφαση για συμμετοχή σε απεργία ενάντια στο μέτρο αυτό.

Σε ανακοίνωση, που εξέδωσαν, επισημαίνουν :

“Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν απόφαση για συμμετοχή σε απεργία το Γενάρη ενάντια στον αντιασφαλιστικό όλεθρο.

Συμμετοχή, σε τοπικό επίπεδο, στην απεργία έχουν ήδη λάβει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη». Μπορούμε, και είναι αναγκαίο όσο ποτέ, να δείξουμε τη δύναμη μας. Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή.

Στον πόλεμο, που μας έχουν κηρύξει οι δυνάμεις του κεφαλαίου, το δικό μας όπλο είναι η οργάνωση και ο αγώνας με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες και τα συμφέροντα. Οι επερχόμενες αντιασφαλιστικές αλλαγές σαρώνουν τα πάντα και οδηγούν τη ζωή μας σε αδιέξοδο.

Δεν είναι μόνο οι συντάξεις και τα όρια ηλικίας στο στόχαστρο. Είναι οι παροχές υγείας, πρόνοιας, νοσοκομειακής περίθαλψης, οι ιατρικές εξετάσεις, τα φάρμακα, τα διάφορα επιδόματα.

Το ασφαλιστικό δεν είναι κόστος. Είναι δικαίωμα, είναι η ζωή μας! Να δυναμώσουμε τους αγώνες μας. Να οργανωθούμε! Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας! Να δυναμώσει το κλίμα για μεγάλη απεργία! ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση