HomeΚΡΗΤΗΕΛ.ΑΣ.: Ένας αγώνας… διαφορετικός από τους άλλους

ΕΛ.ΑΣ.: Ένας αγώνας… διαφορετικός από τους άλλους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη συμπαράσταση τους με έναν δικό τους τρόπο εκφράζουν φίλοι και συνάδελφοι των δύο αστυνομικών από το Ηράκλειο και τα Χανιά, που τους τελευταίους μήνες δίνουν το δικό τους αγώνα για να νικήσουν το θάνατο και να παραμείνουν στη ζωή, ξεπερνώντας τα προβλήματα, που τους χτύπησαν την πόρτα.

Πρόκειται για τον υπαστυνόμο Κώστα Λεονταράκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Ο 33χρονος αστυνομικός πρόκειται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, γι’αυτό συνάδελφοι και συναθλητές του στην ομάδα βόλευ του ΟΦΗ, όπου έπαιζε και ο ίδιος, αποφάσισαν, προκειμένου να στηρίξουν την οικογένεια του στα έξοδα της νοσηλείας του, να δώσουν έναν φιλικό αγώνα.

Οι “Φίλοι Κώστα Λεονταράκη” και η “Ομάδα του ΟΦΗ” θα συναντηθούν σήμερα αγωνιστικά στις 6.30 το απόγευμα στο Βαρδινογάννειο Αθλητικό Κέντρο, προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης τους στον Κώστα Λεονταράκη, που παλεύει γενναία για να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα, που του άφησε το τροχαίο ατύχημα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά σύσσωμη η αστυνομική οικογένεια των Χανίων προσπαθεί να στηρίξει τον 22χρονο δόκιμο υπαστυνόμο Βαρδή Παπαδογεωργάκη, ο οποίος δίνει το δικό του αγώνα ζωής, προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει.

Για την οικονομική λοιπόν στήριξη της οικογένειας του, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στη μία μετά το μεσημέρι στο κέντρο διασκέδασης “Ευτυχία Palace”στα Χανιά.

Τιμή πρόσκλησης : 15 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση