HomeΣΠΟΡΠολύ κοντά στη Γκενκ ο Καρέλης

Πολύ κοντά στη Γκενκ ο Καρέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελική ευθεία φαίνεται να βρίσκεται η  μεταγραφή του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Βέλγικος σύλλογος κατέθεσε επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι, την οποία βλέπει θετικά ο Παναθηναϊκός. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, όμως όλα δείχνουν ότι μετά από 2,5 χρόνια ο Νίκος Καρέλης θα φύγει από τους «πράσινους».

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 23χρονος φορ θα ταξιδέψει για το Βέλγιο και θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα, ενώ να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στο εξωτερικό καθώς είχε προηγηθεί το πέρασμά του από τη ρώσικη Άμκαρ.

Το ποσό της πρότασης της Γκενκ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ο Παναθηναϊκός τον είχε… κοστολογήσει στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Έλληνας άσος αποκτήθηκε το 2013 και κατάφερε ν’ ανεβάσει πάρα πολύ τις μετοχές του, χάρη στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το τριφύλλι στο στήθος. Πέρσι είχε 16 γκολ στη Σούπερ Λίγκα, ενώ φέτος μετρά ήδη 8 και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Επιδόσεις που αναμένεται να… εξαργυρωθούν με την μεταγραφή του στην Γκενκ, η οποία -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα επικυρωθεί τις προσεχείς ώρες ή μέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση