HomeMarket NewsΟι «Μινωικές» τίμησαν στελέχη τους για την προσφορά τους

Οι «Μινωικές» τίμησαν στελέχη τους για την προσφορά τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία ειδική επετειακή εκδήλωση, παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών, τιμήθηκαν σήμερα Σάββατο στο λιμάνι του Ηρακλείου, για την πολύχρονη προσφορά τους, τέως στελέχη των «Μινωικών Γραμμών», που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης.

257136Στην ειδική αυτή επετειακή τελετή επισφραγίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο η συνέπεια, η προσήλωση στο καθήκον και η ευσυνειδησία που επέδειξαν τα αποχωρήσαντα στελέχη των «Μινωικών Γραμμών» καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο πλοίο των «Μινωικών» Knossos Palace, έδωσαν το «παρών», εκτός από τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες των τιμώμενων προσώπων, και εκπρόσωποι των λιμενικών Αρχών.

257142Από την πλευρά των «Μινωικών Γραμμών» παρευρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, τέως επίτιμα και νυν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, διευθυντικά στελέχη, το προσωπικό των Κεντρικών Γραφείων και του Πρακτορείων Ηρακλείου με τις οικογένειές τους, ο πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μετόχων.

257146 (1)Ο κ. Μανιαδάκης στη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους αξιωματικούς που βραβεύτηκαν: «Ως εταιρεία θέλουμε να προβάλουμε στις νέες γενιές των στελεχών των «Μινωικών Γραμμών» σαν πρότυπα όλους εσάς, που επί σειρά ετών προσφέρατε τις υπηρεσίες σας με αγάπη, αφοσίωση και ακεραιότητα.257150 Η πορεία, η προσωπικότητά σας συνέβαλαν ώστε οι «Μινωικές Γραμμές» να διανύσουν μια τόσο σημαντική και επιτυχημένη πορεία, να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις, με σωστό σχεδιασμό και σωστή δουλειά, και να καταξιωθούν ως μία από τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Ευρώπης στο χώρο της επιβατηγού οχηματαγωγού ναυτιλίας».

257138Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά τα μέλη του φωνητικού συλλόγου αναγεννησιακής μουσικής «Φραγκίσκος Λεονταρίτης» με αναγεννησιακές μελωδίες και ναπολιτάνικες καντσονέτες.257140

Τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων:CACHE_620X620_1_1291210

Διαφήμιση
Διαφήμιση