HomeMarket NewsΑυτοί είναι οι νικητές του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού του CRETAPOST!

Αυτοί είναι οι νικητές του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού του CRETAPOST!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η στιγμή που περιμένατε έφτασε! Ο χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του CRETAPOST ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, και μετά από την κλήρωση που έγινε χθες, 7 Ιανουαρίου 2016, ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν οι τυχεροί, οι οποίοι θα μπορούν να παραλάβουν άμεσα τα δώρα τους.

Η συμμετοχή των αναγνωστών του CRETAPOST ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι έγκυρες συμμετοχές ανήλθαν σε 7.734 και οι μεγάλοι τυχεροί της εορταστικής περιόδου είναι οι εξής:

results

Όλοι οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού έχουν ενημερωθεί με προσωπικά emails για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Σε περίπτωση που οι τυχεροί δεν ανταποκριθούν σε διάστημα 20 ημερών, το δώρο που έχουν κερδίσει θα παραδίδεται στον επιλαχόντα, με νέα κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό, κερδίζουν μία δωροεπιταγή ύψους  5 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους στα καταστήματα «Οπτικά Μαρκάκης».

Τα δώρα του διαγωνισμού, ήταν:

  • iPad Pro Wifi & Cellular 128G αξίας 1319 ευρώ
  • Ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη
  • Δωροεπιταγές 50 ευρώ για καύσιμα
  • Δωροεπιταγές 50 ευρώ για αγορές σε σούπερ μάρκετ
  • Δωροεπιταγές 50 ευρώ για αγορές στα Hondos Center
  • Δωροεπιταγές ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το CRETAPOST, με το μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό που διοργάνωσε θέλησε να ευχαριστήσει τους χιλιάδες αναγνώστες του, που το εμπιστεύτηκαν και το 2015 για την ενημέρωσή τους. Σας ευχαριστούμε όλους για την προτίμησή σας, και σας ευχόμαστε 2016 ευχές για το νέο έτος!

Από τη θέση αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις επιχειρήσεις που με προθυμία συνέβαλαν με τις αξιόλογες προσφορές τους στην υλοποίηση του μεγάλου διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε, το Buy or Fix, το Round Travel, την εταιρεία «Μαυράκης», το ΙΝΚΑ, τα Hondos Center και τα «Οπτικά Μαρκάκης».

Ο διαγωνισμός, με ιδιαίτερα απλούς όρους, ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου 2015 και ολοκληρώθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2016, οπότε και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση