HomeΚΡΗΤΗΗ «άγρια» ομορφιά της Κρήτης, από ψηλά – Πετώντας πάνω από τα σύννεφα στην κορυφή του Ψηλορείτη

Η «άγρια» ομορφιά της Κρήτης, από ψηλά – Πετώντας πάνω από τα σύννεφα στην κορυφή του Ψηλορείτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ψηλορείτης, το υψηλότερο βουνό της Κρήτης, έχει καταστεί ταυτόσημος με την ιδιαίτερη γεωγραφία του νησιού, την «άγρια» ομορφιά του, αλλά και με τον ίδιο τον αψύ χαρακτήρα των Κρητικών. Προαιώνιο σύμβολο της Κρήτης, πρωταγωνιστής ακόμη και των ιστοριών της μυθολογίας της, πανταχού παρών σε κάθε ιστορική συγκυρία αυτού εδώ του τόπου.

Η άνοδος στον Ψηλορείτη είναι κατόρθωμα! Και όποιος καταφέρει να ανέβει μέχρι την κορυφή του, αντιλαμβάνεται μετέωρος, τη δύναμη της φύσης, το γιατί αυτός ο τόπος είναι τόσο ελκυστικός.

Οι απίστευτες λήψεις που έγιναν με drone, μέσα και πάνω από τα σύννεφα στις κορφές του Ψηλορείτη, «κόβουν την ανάσα» και αποτυπώνουν το συναίσθημα που κατακλύζει κάποιον, Κρητικό και μη, όταν ανακαλύπτει την ιδιαίτερη αυτή γωνιά της γης.

Το επιβλητικό βουνό αγκαλιάζεται από τα σύννεφα λίγο πριν δύσει ο ήλιος και μας προσφέρει μια μοναδική ατμοσφαιρική εναέρια βόλτα.

Δεν χρειάστηκαν παραπάνω από 80 μέτρα από το έδαφος για να καταγράψει το drone το μεγαλείο και την άγρια ομορφιά του.

Σε μια από τις βουνοκορφές αχνοφαίνεται το αστεροσκοπείο του Σκίνακα σε ένα τοπίο ασυνήθιστο για την εποχή, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν ακόμα στο βουνό του Δία να ντυθεί στα λευκά..

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση