HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Πανιώνιος 0-1

Εργοτέλης Πανιώνιος 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το κλίμα να είναι βαρύ στις τάξεις του Εργοτέλη, πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας καθώς έστω και δύσκολα μαζεύτηκαν τα χρήματα που χρειάζονταν για τα έξοδα της αναμέτρησης…

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον εμπειρότερο Πανιώνιο και τώρα περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον της…

Σε ότι αφορά το παιχνίδι αυτό έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον  άνεμο να εμποδίζει τις προσπάθειες των παικτών ενώ έπαιξε ρόλο και στο τέρμα των φιλοξενουμένων. Ο Εργοτέλης προσπάθησε, είχε κάποιες καλές στιγμές και θα μπορούσε να έχει πετύχει κάτι καλύτερο.

 

Φάσεις και γκολ

8′ Ο Βιγιάλμπα έδωσε στον Μπακασέτα, το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Αθανασίου.

14′ Ο Καραμάνος βρέθηκε στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά το πλασέ που έκανε έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου.

 

18′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Μετά από κόρνερ του Μπρούνο, ο Καραμάνος  βρέθηκε αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

22′ Ατομική προσπάθεια του Μπρούνο, μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη, έκανε το πλασέ  όμως ο Αθανασίου έδιωξε  σε κόρνερ.

26′ Ο Μάνος έφτασε  στο ύψος της περιοχής του Πανιωνίου, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ.

34′ Ο Ρέντζας από δεξιά έκανε τη σέντρα, η μπάλα θα κτύπησε στο χέρι του Οικονόμου, όμως ο Σελίμος άφησε την μπάλα να συνεχισθεί…

40′ Σουτ του Μπρούνο λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

42′ Ο Βιγιάλμπα πήρε τη μπάλα από τον Ρέντζα, έβγαλε για τον  Μπακασέτα, το σουτ του όμως βρήκε  το κάθετο δοκάρι του Αθανασίου.

45′ Συρτή σέντρα του Γαρεφαλάκη, έδιωξε  ο Παπαδόπουλος.

45+’ Ο Μάνος βγήκε  στην αντεπίθεση, όμως το πλασέ που έκανε κατέληξε  πάνω στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

60′ Γέμισμα του Κυριακόπουλου έδιωξε  προ του Μάνου ο Παπαδόπουλος.

61′ Κοντινό πλασέ του Κούτρη από καλή θέση μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου όμως έδιωξε  δύσκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

66′ Καλή στιγμή  για τον Εργοτέλη με τον Αυγενικού που έκανε το συρτό σουτ όμως ο Παπαδόπουλος δύσκολα έδιωξε  σε κόρνερ.

68′ Αδύναμο πλασέ του Μάνου μπλόκαρε και πάλι  ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.

77′ Ο Αυγενικού είδε  εκτός εστίας τον Παπαδόπουλο έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

85′ Ο Καμαρά έδωσε στον Κούρτη, το σουτ που έκανε  πέρασε άουτ.

 

Εργοτέλης (Στ. Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Πίτσος, Άλλα, Κούτρης, Αυγενικού, Κούρτι, Φουκαράκης, Δωματάς (23′ Κυριακόπουλος), Μάνος, Γαρεφαλάκης.

 

Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Καραμάνος, Μπρούνο, Τασουλής, Βιγιάλμπα (63′ Μασούρας, Μπακασέτας (63′ Ανσαριφάρντ), Σιώπης, Ρισβάνης, Οικονόμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση