HomeΥΓΕΙΑΜινωϊκές Γραμμές: Ιατρικός εξοπλισμός στους Γιατρούς του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ

Μινωϊκές Γραμμές: Ιατρικός εξοπλισμός στους Γιατρούς του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν στα Κεντρικά Γραφεία Ηρακλείου σεμνή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την παράδοση ιατρικού εξοπλισμού που αγοράστηκε από τις Μινωικές Γραμμές, στο πλαίσιο της χορηγικής υιοθεσίας των «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΑ.Γ.Ν.Η», προκειμένου να διευκολυνθεί το εθελοντικό έργο τους στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που εξυπηρετούν με τις υπηρεσίες τους στα ακριτικά νησιά και στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας.

Μετά την παράδοση του ιατρικού εξοπλισμού, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης τόνισε ότι οι ανιδιοτελείς αυτοί εθελοντές, με πλούσια δράση εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζουν, συνδράμουν και προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας και πρόληψης σε απομονωμένες περιοχές της Κρήτης και στην άγονη γραμμή, σε ακριτικά νησιά της Ελλάδας, έχοντας επίγνωση εκ των προτέρων του δύσκολου έργου που έχουν να επιτελέσουν λόγω των τεράστιων αναγκών που έχουν διαμορφωθεί και των τεχνικών και διαδικαστικών δυσχερειών στην προσπάθεια να ανταποκριθούν στην αυξημένη ανάγκη δωρεάν φροντίδας.

Πρόκειται για μία σημαντική ιατρική ομάδα με πλήρη συναίσθηση της ευαισθησίας του χώρου που υπηρετούν, ενός χώρου που το αγαθό της υγείας είναι άμεσα συνδεδεμένο με το αίσθημα της ανθρωπιάς και της ευθύνης απέναντι στο συνάνθρωπο.

Εξέφρασε δε τη χαρά και την ικανοποίηση του για την ενεργή συμμετοχή και ουσιαστική προσφορά της εταιρείας  (τόσο σε επίπεδο δωρεάν θαλάσσιων μετακινήσεων/μεταφορών ατόμων και οχημάτων στις γραμμές που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, όσο και σε επίπεδο οικονομικής στήριξης, αγοράζοντας μεταξύ άλλων, ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο mini van με τον απαιτούμενο ιατρικό εξοπλισμό για προληπτική ιατρική, οφθαλμολογικό και ιατρικό εξοπλισμό) προς την συγκεκριμένη οργάνωση που προάγει το κοινωνικό και το εθελοντικό γίγνεσθαι και της οποίας το έργο συνδέεται με ιδεώδη προσφοράς, συλλογικότητας, αλληλεγγύης, φιλανθρωπίας και ανθρωπιάς και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο αξιέπαινο έργο τους.

mk1_2790Από την άλλη πλευρά ο Πρόεδρος των Γιατρών Αιγαίου – ΠΑ.Γ.Ν.Η., κ. Εμμανουήλ Βεληβασάκης ευχαρίστησε θερμά τις Μινωικές Γραμμές για το έμπρακτο ενδιαφέρον, ευαισθησία, κοινωνική υπευθυνότητα συνεισφορά και στήριξή τους προς το έργο της εθελοντικής του ομάδας.

Την εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν μέλη της Διοίκησης & στελέχη των Μινωικών Γραμμών καθώς επίσης μέλη των «Γιατρών του Αιγαίου – ΠΑΓΝΗ» και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Νικόλας Κακλαμανάκης, πλαισίωσαν μουσικά τα μέλη του Φωνητικού Συνόλου Αναγεννησιακής Μουσικής «Φραγκίσκος Λεονταρίτης».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι Μινωικές Γραμμές προσέφεραν στους παριστάμενους χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά κεράσματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση