HomeΣΠΟΡΠαραιτήθηκε από την προεδρία του Εργοτέλη ο Δημήτρης Παπουτσάκης

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Εργοτέλη ο Δημήτρης Παπουτσάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνάει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εργοτέλη με την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη από την προεδρία να επιβεβαιώνει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα.

 

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διευκρίνισε πως δεν μπορεί  να παραμείνει στην ηγεσία της και έθεσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που έχει η οικογένειά του στην κατοχή της, στη διάθεση του όποιου ενδιαφερόμενου.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Παπουτσάκη αναφέρει: «Με αίσθημα ευθύνης προς τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ δηλώνω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατώ να παραμείνω στην ηγεσία της ΠΑΕ και παραιτούμαι από την προεδρία της.

 

Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που κατέχει η οικογένειά μου, μπορεί εντός τριών ημερών να απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους μας. Ειδάλλως, θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες».

 

Μετά και από αυτή την αρνητική εξέλιξη και έχοντας προηγηθεί οι αποχωρήσεις των ξένων ποδοσφαιριστών και οι προσφυγές ελλήνων είναι εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον της ομάδας και ενώ για την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Παγκρήτιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση