HomeΚΡΗΤΗΚλοπή ελαιολάδου «κρύβει» το… φλεγόμενο φορτηγάκι – Στα χέρια των αρχών 4 άτομα

Κλοπή ελαιολάδου «κρύβει» το… φλεγόμενο φορτηγάκι – Στα χέρια των αρχών 4 άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ιστορία κλοπής κρύβεται πίσω από το καμμένο φορτηγό που βρήκαν οι αρχές πριν έναν χρόνο περίπου, και συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου του 2014, σε περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Μετά από ενδελεχή έρευνα προέκυψε ότι τέσσερις άνδρες ηλικίας απο 19 έως 31 ετών στο διάστημα από 5 έως 6 Δεκεμβρίου αφού παραβίασαν την είσοδο μίας επιχείρησης με οικοδομικά υλικά ιδιοκτησίας 66χρονου στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων έκλεψαν το φορτηγό αξίας 50.000 ευρώ.

Με αυτό το φορτηγό λίγη ώρα μετά πήγαν σε ένα χωράφι που ανήκει σε 68χρονο άνδρα και έκλεψαν ένα βυτίο χωρητικότητας 4 τόνων.

Έβαλαν το βυτίο στο φορτηγό και επιχείρησαν – χωρίς αποτέλεσμα – να κλέψουν λάδι από τις δεξαμενές του Αγροτικού Συνεταιρισσμού της περιοχής.

Αφού δεν τα κατάφεραν και για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στο φορτηγό και το άφησαν σε περιοχή του δήμοου Μινώα Πεδιάδος.

Οι αρχές μετά από πολύμηνη έρευνα κατάφεραν και εντόπισαν τα ίχνη των δραστών και σήμερα τους συνέλαβαν.

Έχει ήδη σε βάρος τους σχηματιστεί δικογραφία η οποία βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση