HomeΚΡΗΤΗ«Μυστήριο» με το πτώμα στα Χανιά – Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροψία, σειρά έχει το DNA

«Μυστήριο» με το πτώμα στα Χανιά – Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροψία, σειρά έχει το DNA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο πτώμα του άντρα που «ξεβράστηκε» ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην θάλασσα του Καβρού στον Αποκόρωνα Χανίων.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον ιατροδικαστή, Α. Παπαδομανωλάκη, να αναφέρει ότι η ταυτότητα του άνδρα θα αποκαλυφθεί με την ανάλυση του DNA.

Σύμφωνα με την εξέταση, το πτώμα ανήκει σε έναν άντρα λευκό που έμεινε στο νερό από δύο βδομάδες έως έναν μήνα.

«Στο σώμα του δεν υπάρχουν κακώσεις ούτε σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο ενώ δεν προκύπτει πυρβολισμός ή στραγγαλισμός», επεσήμανε ο κ. Παπαδομανωλάκης ενώ την ίδια ώρα τονίζει ότι υπάρχουν πάρα πολλές αλλοιώσεις στο σώμα κι έτσι δεν μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για τα αίτια του θανάτου του.

Ο κ. Παπαδομανωλάκης, όπως ανέφερε στα «Χανιώτικα Νέα», έχουν σταλεί στην Αθήνα αίμα και τμήματα οστών του άτυχου άνδρα ενώ αναμένεται να γίνει και διασταύρωση με DNA ατόμων που έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενα.

Παράλληλα, έχουν κρατηθεί τα παπούτσια, οι ετικέτες και μάρκες των ρούχων που φορούσε αλλά και το οδοντόγραμμα του ανδρός προκειμένου να γίνει κάποια διαστύαρωση με ανάλογα αρχεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση