HomeΚΡΗΤΗΈνα μεγάλο ευχαριστώ για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Ηρακλείου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, όσοι βοήθησαν τις ημέρες των γιορτών, προκειμένου να ενισχυθεί το δημοτικό Παντοπωλείο, μέσα από αρκετές δράσεις, που υλοποιήθηκαν.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αντιδημαρχία αναφέρει τα εξής:

“Θέλοντας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την στήριξή σας σε αυτό το δύσκολο έργο μας, ευχαριστούμε θερμά τους: -Την Παιδίατρο Ανθή Φιλιππίδη για την προσφορά βρεφικών ειδών διατροφής και προσωπικής υγιεινής.

-Την Μεταφορική εταιρεία Γυαλιτάκης Α.Ε. για την πολύτιμη συμβολή της με ιδία μέσα στην παραλαβή και μεταφορά των παιχνιδιών από την Δράση «Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα» καθώς και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Love Radio, ο οποίος πραγματοποίησε τη δράση αυτή για άλλη μια χρονιά μοιράζοντας χαμόγελα σε πάρα πολλά παιδιά!!!

-Την 1η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου, την Πρόεδρο κα. Ανδρονά Μαρίνα καθώς και όλο το τοπικό συμβούλιο για την Δράση τους στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19/12/2015 «Ένα Δέντρο Μεγαλώνει» συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Δημοτικό Παντοπωλείο Ηρακλείου, όπως επίσης και όλες τις Δημοτικές Ενότητες για τις δράσεις που πραγματοποίησαν για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου.

-Την Εταιρεία Σπανάκης Α.Ε. για την προσφορά 100 δωροεπιταγών των 10 Ευρώ για την αγορά τροφίμων.

-Τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Λάμψη 92,9 για τη δράση του από τις 20/12 έως και τις 22/12/2015 για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου.

-Τους Φοιτητές της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για τη συλλογή τροφίμων που πραγματοποίησαν με σκοπό την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου.

-Τις ποδοσφαιρικές ομάδες Εργαζομένων και Αιρετών του Δήμου καθώς και του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για την προσφορά τους από τον Φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποίησαν με σκοπό την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου.

-Τον Σύλλογο Εργαζομένων Κ.Δ. Ηρακλείου LAFARGE για την προσφορά τους σε προϊόντα μακράς διάρκειας.

-Τον Ιατρό κ. Μαγαράκη για την προσφορά του σε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας.

-Τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών PALSO Νομού Ηρακλείου για τη συγκέντρωση τροφίμων για το Δημοτικό Παντοπωλείο.

-Την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου για την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας. -Τα σχολεία 1ο ,2ο ,3ο, 5ο, 8ο ΓΕΛ, ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ, και ΜΕΛΕΣΣΩΝ για το Μαθητικό Φεστιβάλ που πραγματοποίησαν στην Πλατεία του Αγ. Τίτου στις 5/12/2015 και σκοπό είχε τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει το Δημοτικό Παντοπωλείο και με τη συμμετοχή όλων σας οπλιζόμαστε με δύναμη για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο έργο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράστασή σας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση