HomeΚΡΗΤΗΝ. Αντωνακάκης: ο Βαγγέλης Μειμαράκης θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της ΝΔ

Ν. Αντωνακάκης: ο Βαγγέλης Μειμαράκης θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της ΝΔ χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη Μειμαράκη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Αντωνακάκης.

Ο ίδιος εκφράζει τη στήριξη του στο πρόσωπο του κ. Μειμαράκη σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε :

“Η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της ΝΔ γιατί όπως έδειξε και το αποτέλεσμα των εκλογών ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατοχύρωσε τη ΝΔ ως ένα παράγοντα σταθερότητας και προοπτικής, μπορεί να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, γιατί μόνο έτσι η ΝΔ μπορεί να προχωρήσει μπροστά και να κερδίσει ξανά την κοινωνία προς όφελος της πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού .

Ο αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια για τα ιδεώδη της Παράταξης, Ηρακλειώτης Βαγγέλης Μειμαράκης ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ , βουλευτής ,υπουργός , Πρόεδρος της Βουλής και αρχηγός της ΝΔ έχει δείξει δείγματα γραφής και μια πορεία που βεβαιώνει ότι μπορεί και το οφείλει στο όνομα της ενότητας να ηγηθεί της παράταξης”

Είμαι σίγουρος , προσθέτει , ο κ. Αντωνακάκης ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να εκφράσει τον χώρο της κεντροδεξιάς, καλύπτοντας όλο το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος με συνέπεια και υπευθυνότητα .

Καταλήγοντας, ο ίδιος σημειώνει ότι ο Β. Μεϊμαράκης αποτελεί τον συνθετικό κρίκο της ΝΔ η οποία καλείται να παίξει καταλυτικό ρόλο από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα και της Κυβέρνησης αύριο ενώ εκφράζει την πεποίθηση του ότι η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη και αρραγή συνεχίζοντας τα ιστορικά και διαχρονικά επιτεύγματα της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση