HomeΚΡΗΤΗΠράξη ανθρωπιάς! Βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του

Πράξη ανθρωπιάς! Βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων, που στην εποχή που ζούμε, μας υπενθυμίζουν ότι ακόμη, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχει φιλότιμο.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου κ. Γιάννης Φουκαδάκης, ο οποίος ανήμερα την Πρωτοχρονιά βρήκε το πορτοφόλι ενός 17χρονου, που το ξέχασε μέσα στο λεωφορείο, κατά τη διάρκεια της δρομολογίου Άγιος Νικόλαος-Ιεράπετρα.

Το πορτοφόλι περιείχε μέσα την αστυνομική ταυτότητα του 17χρονου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Η οικογένεια του 17χρονου ευχαριστεί θερμά τον οδηγό, που παρέδωσε το πορτοφόλι, χωρίς δεύτερη σκέψη, αναφέροντας τα εξής :

“Οι γονείς του Ιωάννη Θεοδωράκη, Νικόλαος Θεοδωράκης & Μαρία Κυπράκη εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασηθίου κ. Χαχλιουτάκη Εμμ. τον Αντιπρόερδο κ. Περουλιό Εμμ. Και τον Διευθυντή του ΚΤΕΛ κ. Χαλεπάκη Γεώργιο για τον άξιο συνεργάτη τους κ. Φουκαδάκη Ιωάννη οδηγό λεωφορείου ο οποίος την Παρασκευή 01/01/2016 εκτέλεσε στις 14:45 το δρομολόγιο Αγιος Νικόλαος – Ιεράπετρα .

Σε αυτήν την διαδρομή ο γιος μας Ιωάννης Θεοδωράκης 17 ετών ξέχασε το πορτοφόλι του μέσα στο λεωφορείο στο οποίο είχε την αστυνομική του ταυτότητα καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ .

Το πορτοφόλι το βρήκε ο οδηγός του λεωφορείου κ. Φουκαδάκης Ιωάννης ο οποίος και το παρέδωσε στις 02/01/2016 και ώρα 05:30 τα ξημερώματα λίγο πριν το πρώτο του δρομολόγιο στους οικογενειακούς μας φίλους και συμπολίτες του κ. Μανωλάκη Γεώργιο και Ερήνη & κ.Ζουμπουλάκη Εμμ. Και Μαρία τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς για κάθε τους προσπάθεια. Οι φίλοι μας της Ιεράπετρας δείχνουν το φωτεινό παράδειγμα της ανθρωπιάς !!

Η πράξη του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη στους δύσκολους καιρούς πού ζούμε είναι παράδειγμα ανθρωπιάς, τιμιότητας, αξιοπρέπειας, διότι παρά τις δυσκολίες των ημερών τα χρήματα δεν είναι το παν τελικά. Ιδιαίτερα όταν δεν μας ανήκουν . Η ανθρωπιά του κ. Φουκαδάκη Ιωάννη αξίζει συγχαρητήρια. !! Τέτοιες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται από τα μέσα ενημέρωσης για να παραδειγματίζονται όλοι και να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας πού δεν νοιάζονται μόνο για τα χρήματα .

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε μια Νέα Δημιουργική Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία για όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου καθώς και στις οικογένειες τους”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση