HomeΚΡΗΤΗΔύσκολες ώρες για το αγοράκι που κάηκε μετά από ανάφλεξη σόμπας – Διασωληνωμένος στο Παίδων Αγία Σοφία

Δύσκολες ώρες για το αγοράκι που κάηκε μετά από ανάφλεξη σόμπας – Διασωληνωμένος στο Παίδων Αγία Σοφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας του 10χρονου αγοριού από τον Άγιο Νικόλαο που υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο, το κεφάλι και το λαιμό, μετά από ανάφλεξη σόμπας στο σπίτι του.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από το ΠΑΓΝΗ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου λειτουργεί ειδική μονάδα εγκαυμάτων για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Η μετακίνησή του κρίθηκε επιβεβλημένη από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αγόρι παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σταθερά σοβαρή. Μια θετική ένδειξη για την πορεία της υγείας είναι το γεγονός ότι παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός.

Το παιδί, αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από τους γονείς του. Η κρισιμότητα της κατάστασής του ανάγκασε τους γιατρούς να το διασωληνώσουν προκειμένου να μετακινηθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε τη στιγμή που ο 10χρονος προσπαθούσε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου του σπιτιού του, ωστόσο από λάθος αντί για πετρέλαιο χρησιμοποίησε βενζίνη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση