HomeΚΡΗΤΗΑναπάντητα ερωτήματα για τη νέα τραγωδία με το θάνατο του 28 ημερών μωρού

Αναπάντητα ερωτήματα για τη νέα τραγωδία με το θάνατο του 28 ημερών μωρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός ασαράντιστου μωρού, μόλις 28 ημερών, που μεταφέρθηκε νεκρό από τους γονείς του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η νεκροψία – νεκροτομή που πιθανότατα θα γίνει σήμερα αναμένεται να αποσαφηνίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κόπηκε άδικα το νήμα της τόσο σύντομης ζωής του βρέφους.

Το μωρό μεταφέρθηκε, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο Βενιζέλειο από τους γονείς του, ωστόσο γιατροί και νοσηλευτές δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στο αγγελούδι, καθώς ήταν ήδη πολύ αργά γι’ αυτό.

Την υπόθεση ερευνά και η ΕΛΑΣ, καθώς μια τραγική διάσταση εικάζεται ότι μπορεί να αποτελέσει το κλειδί του μυστηρίου και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα. Οι γονείς του μωρού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ναρκομανείς και πιθανότατα η μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανε χρήση ουσιών, με τραγικές συνέπειες για την υγεία του μωρού. Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους, αναμένοντας τη νεκροψία αλλά και τις ειδικές τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του μωρού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση