HomeLife & StyleKate Moss: Απαγορεύει στον πρώην της την δημοσίευση ιδιωτικών στιγμών τους

Kate Moss: Απαγορεύει στον πρώην της την δημοσίευση ιδιωτικών στιγμών τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν τελείωσε καλά το 2015 για την Kate Moss καθώς οι τελευταίες ημέρες του ήταν γεμάτες κακά νέα. Σύμφωνα με φίλους της Moss, ο πρώην σύζυγος της Jamie Hince, θέλει να εκδόσει ένα βιβλίο με φωτογραφίες της Kate που έχει τραβήξει κατά την διάρκεια του ολιγοετή γάμου τους.

Πλούσιο υλικό

Ο τραγουδιστής έχει χιλιάδες φωτογραφίες, φιλμ και ακουστικό υλικό, αλλά και ημερολόγια όπου καταγράφει στιγμές από την πρώην γυναίκα του, καθώς ήταν το χόμπι του να αποτυπώνει την ζωή τους. Και τώρα θέλει να κάνει κάτι με όλο αυτό το υλικό και να το εκδώσει σε ένα βιβλίο.

Το πρόβλημα είναι οτι οι στιγμές αυτές είναι ιδιωτικές και δείχνουν την Moss να ζει την ζωή στα άκρα. Κάτι που η βρετανίδα supermodel δεν θέλει να γίνει δημόσιο θέαμα με τίποτα μετά την δημόσια κατακραυγή της πριν χρόνια για χρήση κοκαϊνης.

kate moss2

Λόγω του κακού διαζυγίου της

Αλλά και λόγω του κακού της διαζυγίου όπου κατ’ ουσίαν ο Hince την παράτησε, δεν θέλει με τίποτα ο πρώην άνδρας της να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας την.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με πληροφορίες το ειδύλλιο της με τον κατά δέκα χρόνια νεώτερο της Βρετανό κόμη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Protothema.gr