HomeΚΡΗΤΗΤο ανθρώπινο πρόσωπο της έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Το ανθρώπινο πρόσωπο της έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ανθρώπινο πρόσωπο τους δείχνουν για άλλη μια φορά οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, καθώς τις τελευταίες ημέρες επισκέπτονται σωματεία, κέντρα και οργανισμούς του νησιού, προκειμένου να τους μοιράσουν απλόχερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσε το προηγούμενο διάστημα όλο το ένστολο προσωπικό των υπηρεσιών.

IMG_0479

Συγκεκριμένα τα συγκεντρωθέντα είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου, στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας», στον Εθελοντικό Οργανισμό «Χαμόγελο του παιδιού» και σε κοινωνικές Υπηρεσίες από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών.

IMG_3798

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, επισκέφθηκε προχθές την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη και το μεσημέρι της ίδια ημέρας επισκέφθηκε, στο Ηράκλειο, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχο Νικόλαο Χριστοφάκη.

????????????????????????????????????

Επίσης χθες το πρωί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο Εμμανουήλ Γεωργιακάκη, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Χαμόγελο του παιδιού».

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Περράκης επισκέφθηκε, χθες (30.12.2015) κοινωνικές Υπηρεσίες στον Άγιο Νικόλαο, όπου δόθηκαν τα συγκεντρωθέντα είδη. Στην Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, στο Ηράκλειο καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και σε κοινωνικές Υπηρεσίες στην Σητεία, προσφέρθηκαν, τα συγκεντρωθέντα είδη, από αντιπροσωπείες Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Όπως ανάφερε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης πρόκειται για μια πρωτοβουλία του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο νησί.

“Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επικροτηθεί η προσπάθεια των συγκεκριμένων φορέων που θα λάβουν και τα τρόφιμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση