HomeΚΡΗΤΗΑνοιχτό από σήμερα, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας, το Κέντρο Υποδοχής αστέγων

Ανοιχτό από σήμερα, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας, το Κέντρο Υποδοχής αστέγων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτό σε 24ωρη βάση είναι από σήμερα, λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας, το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου. Σε σχετική ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής υπογραμμίζεται ότι το Κέντρο Υποδοχής θα παραμείνει ανοιχτό για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όλων όσοι χρειάζονται τη φιλοξενία του Δήμου σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Εξάλλου, αυτοκίνητο του Δήμου Ηρακλείου από τις Υπηρεσίες της Κοινωνικής Πολιτικής συνοδεία των κοινωνικών υπηρεσιών, θα είναι σε ημερήσια περιπολία για να βοηθήσει στην μεταφορά εκείνων που χρειάζεται να μεταβούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων. Σε όσους τυχόν αρνηθούν τη μεταφορά τους θα διανέμονται κουβέρτες και sleeping bags για την αντιμετώπιση των ψυχρών συνθηκών.

Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζεται πως όσοι γνωρίζουν άτομα που χρειάζονται τη φιλοξενία του Κέντρου Υποδοχής, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2810344722.

Ευχαριστήριο για τους εθελοντές

Στην ανακοίνωση της αρμόδιας αντιδημάρχου Αθηνάς Σπανάκη επισημαίνεται ακόμη: «Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους Εθελοντές Σαμαρείτες και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου, οι οποίοι αν και καλέσθηκαν την τελευταία στιγμή, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, ανταποκρίθηκαν άμεσα και στάθηκαν δίπλα στο Δήμο Ηρακλείου και στους συνανθρώπους μας, και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, σε 24ωρη εφημερία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η βοήθεια τους στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ παραπάνω από πολύτιμη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα!! Κοινή επιδίωξη όλων μας είναι κανένας συνάνθρωπός μας, να μην βρίσκεται στο δρόμο χωρίς ζεστασιά και φαγητό σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση