HomeΚΡΗΤΗΈφυγαν για πάντα από την Κρήτη αλλά η σκυλίτσα τους περιμένει στο… σπίτι

Έφυγαν για πάντα από την Κρήτη αλλά η σκυλίτσα τους περιμένει στο… σπίτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου και η παρακάτω ιστορία έρχεται να το… επιβεβαιώσει.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο σκυλάκι που κρατούσε συντροφιά επί 10 χρόνια σε μία οικογένεια στα Χανιά.

Σύμφωνα με το animalscare.gr, όταν αποστρατεύτηκε ο πατέρας της οικογένειας, που ήταν αξιωματικός του Ναυτικού,α ποφάσισαν να φύγουν από τα Χανιά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη, στο Βόλο.

SKYLI1

Το σκυλάκι δεν «χωρούσε» στην παρέα τους και το άφησαν στα Χανιά η οποία τους περιμένει ακόμα στο κεφαλόσκυλο του σπιτιού τους!

Το θέμα βγήκε στην επικαιρότητα όταν – εξαιτίας γκρίνιας κάποιων ενοίκων της πολυκατοικίας – ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ειδοποίησε την φιλοζωική.

Το παράλογο της υπόθεσης είναι πως όταν ο ιδιοκτήτης πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της οικογένειας που ήταν στο Βόλο – ενώπιον των ανθρώπων της φιλοζωικής – εκείνος είπε πως το σκυλί είναι γέρικο προτείνοντας να δοθεί φόλα!

Οι άνθρωποι της animalscare αναμένεται να καταφύγουν στην δικαιοσύνη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ωστόσο πρώτο μέλημά τους είναι να βρεθεί μία οικογένεια που να θέλει να φροντίσει το συγκεκριμένο σκυλάκι.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο 6945593988 απογευματινές ώρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση