HomeΚΡΗΤΗ“Πράσινο φως” για το άνοιγμα του νεκροταφείου του Αγ.Κωνσταντίνου

“Πράσινο φως” για το άνοιγμα του νεκροταφείου του Αγ.Κωνσταντίνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Πράσινο φως” δόθηκε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου για το άνοιγμα του παλαιού νεκροταφείου του Αγίου Κωνσταντίνου.

Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου εξέφρασαν τις απόψεις τους για το αν θα έπρεπε να ανοίξει ξανά το παλαιό κοιμητήριο ή όχι και τι συνέπειες θα έχει η οποιαδήποτε απόφαση, που θα ληφθεί.

Τελικά με ονομαστική ψηφοφορία ψηφίστηκε η υπό όρους επαναλειτουργία του νεκροταφείου.

Αντίθετη με το άνοιγμα του κοιμητηρίου ήταν η παράταξη της Λαικής Συσπείρωσης, ενώ λευκό ψήφισε η παράταξη του Γιάννη Κουράκη.

Υπέρ της πρότασης τάχθηκε η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής.

Ένταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στο μεταξύ ένταση προκλήθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν απολυμένοι της Ανακύκλωσης εισέβαλαν στην αίθουσα και εξαπέλυσαν επίθεση κατά του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Καραντινού, λέγοντας ότι το Συμβούλιο δεν υπερασπίστηκε τα αιτήματα τους απέναντι στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί για αρκετή ώρα, με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό να επανέρχεται, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας ότι  ο διοκτήτης της εταιρεία είναι ανένδοτος απέναντι στην αρχική του απόφαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση