HomeΚΡΗΤΗΘρήνος στα Χανιά για τον επικεφαλής της ΕΛΕΠΑΠ – Άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά το Santa Run

Θρήνος στα Χανιά για τον επικεφαλής της ΕΛΕΠΑΠ – Άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά το Santa Run

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύ το πένθος στα Χανιά, από τον αδόκητο θάνατο του 45χρονου προϊσταμένου της ΕΛΕΠΑΠ Γιώργου Μανουσέλη, ο οποίος λίγες ώρες μετά την πολύ επιτυχημένο διοργάνωση του Santa Run, άφηνε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Χανίων, σε ηλικία 45 χρόνων μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ο άτυχος Μανουσέλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 6:30 το πρωί. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο προϊστάμενος του παραρτήματος Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, που είχε πλούσια κοινωνική προσφορά είχε συμμετάσχει και ο ίδιος στο Santa Run μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ανταπόκριση του κόσμου.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε απευθύνει έκκληση για μαζική συμμετοχή στον εποχιακό αγώνα δρόμου, μαζί με τους άλλους διοργανωτές σε ένα εκτενές αφιέρωμα για το Santa Run που είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», απ’ όπου και η φωτογραφία του Γιώργου Μανουσέλη.

Συλλυπητήρια από την αντιδήμαρχο Ηρακλείου Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη

Mε αφορμή τον απροσδόκητο θάνατο του Προϊσταμένου της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων Γιώργου Μανουσέλη , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτική του Δήμου Ηρακλείου Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ  τα θερμά της συλλυπητήρια και σε δήλωσή της τονίζει τα εξής:

«Εκφράζουμε την αμέριστη θλίψη μας για την αιφνίδια αναχώρηση του αξιαγάπητου Γιώργου Μανουσέλη, ενός πανάξιου πραγματικά ανθρώπου με τεράστια κοινωνική προσφορά καθώς ο ρόλος του στη συγκεκριμένη κοινωνική δομή ήταν πολύ παραπάνω από καθοριστικός.

Έχοντας πρόσφατη συνεργασία και απολαμβάνοντας τις πολύτιμες γνώσεις του και τη συμπαράστασή του, θέλουμε να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ.Το κενό της απουσίας του σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί. Καλό του ταξίδι.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση