HomeΚΡΗΤΗΏρες αγωνίες για τους δύο εξαφανισμένους – Έχουν περάσει 10 μέρες χωρίς… ίχνος ζωής

Ώρες αγωνίες για τους δύο εξαφανισμένους – Έχουν περάσει 10 μέρες χωρίς… ίχνος ζωής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίες περνούν οι οικογένειες των δύο εξαφανισμένων σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο καθώς σήμερα συμπληρώνεται η 10η ημέρα χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ίχνος ζωής.

Πρόκειται για τον 50χρονος υδραυλικό Μανόλη Δαμουλάκη στο Ρέθυμνο αλλά και τον 35χροο Παναγιώτη Καλαμιώτη στο Ηράκλειο.

Οι οικογένειες και των δύο εξαφανισμένων πλέον ανησυχούν πολύ για την ζωή των αγαπημένων τους προσώπων.

Στις 16 Δεκεμβρίου εξαφανίστηκε ο 35χρονος Παναγιώτης

Στις 16 Δεκεμβρίου εξαφανίστηκε από την Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου ο 35χρονος Παναγιώτης Καλαμιώτης. Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» όλη την περιοχή αλλά ακόμα δεν έχουν βρει κανένα ίχνος του.

Παράλληλα έχει εκδοθεί ανακοίνωση του Omnibus Alert όπου ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης Καλαμιώτης έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά ενώ η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας. Μάλιστα, καλεί όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι να ενημερώσει είτε την αστυνομία, είτε την γραμμή του omnibus 8017007707.

alert

Κανένα ίχνος του 50χρονου υδραυλικού

Κανένα νέο στοιχείο δεν έχει προκύψει από την έρευνα των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του 50χρονου υδραυλικού Μανόλη Δαμουλάκη που εξαφανίστηκε στις 17 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

Η οικογένεια του Μανόλη Δαμουλάκη απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται ο 50χρονος, δίνοντας παράλληλα τη φωτογραφία του και τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

damoulakis

Διαφήμιση
Διαφήμιση