HomeΚΡΗΤΗΠαραδόθηκε σε κυκλοφορία η οδός Μπαντουβά – Ολοκληρώθηκε νωρίτερα

Παραδόθηκε σε κυκλοφορία η οδός Μπαντουβά – Ολοκληρώθηκε νωρίτερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραδόθηκε  στην κυκλοφορία η κεντρική οδική αρτηρία των Πατελών, η οδός Μπαντουβά. Μάλιστα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χάρη Μαμουλάκη επιθεώρησε τις τελευταίες εργασίες που γίνονται στην περιοχή όπως είναι η υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στην οδό Ιερωνυμάκη, που έχει επίσης ολοκληρωθεί, από τη διασταύρωσή της με την Λ. Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την οδό Μπαντουβά.

ΠΑΤΕΛΕΣ 1

Υπενθυμίζεται ότι οι κατευθύνσεις που είχε δώσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός ήταν να παραδοθεί ο δρόμος μέχρι το τέλος του 2015, έτσι ώστε να αποκατασταθεί τάχιστα η ομαλή ροή των οχημάτων και επανέλθει η κανονικότητα στην  περιοχή. Οι εργασίες συνεχίζονται με τις διαμορφώσεις και επιστρώσεις των νέων πεζοδρομίων, την υπογειοποίηση αλλά και επέκταση του δικτύου φωτισμού, την τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, καλαθάκια απορριμμάτων, κ.α.), την κατασκευή οδεύσεων τυφλών και ραμπών ΑμεΑ, με φυτεύσεις, κλπ. Πρόκειται για εργασίες που όχι μόνο δημιουργούν πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης αλλά αναβαθμίζουν αισθητικά, περιβαλλοντικά και λειτουργικά την περιοχή των Πατελών.

ΠΑΤΕΛΕΣ 2

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου  συνάντησε κατοίκους της περιοχής, συνομίλησε μαζί τους και δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί από κοντά και μαζί με τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και το υπόλοιπο έργο, για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παρέμβασης. Το έργο της ριζικής ανάπλασης των οδών Μπαντουβά και Ιερωνυμάκη έχει συνολικό προϋπολογισμό 2.550.000 € και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

ΠΑΤΕΛΕΣ 3 ΠΑΤΕΛΕΣ 6 ΠΑΤΕΛΕΣ 5 ΠΑΤΕΛΕΣ 4

Διαφήμιση
Διαφήμιση