HomeΚΡΗΤΗΤο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Μ. Καραμαλάκη

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Μ. Καραμαλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχές για όλους τους Κρητικούς και τους επισκέπτες του νησιού για όμορφες μέρες απέστειλε ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Καραμαλάκη για φέτος τα Χριστούγεννα:

Με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους Εύχεται στους πολίτες της Κρήτης και τους επισκέπτες του Νησιού Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.

Διανύοντας της Άγιες ημέρες της γέννησης του Σωτήρα και λίγο πριν την εκπνοή ενός ακόμα χρόνου, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί και καθένας χωριστά να μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχει δίπλα μας σε χαρά, ανακούφιση και δημιουργία.

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη  την περίοδο των γιορτών και των μεγάλων αργιών με σεβασμό και υψηλή επαγγελματική ευθύνη  θα εξασφαλίσει, για μια ακόμη χρονιά, την παροχή κάθε βοήθειας στου συμπολίτες μας, δίνοντας προτεραιότητα στο αίσθημα ασφάλειας και εκπληρώνοντας το καθήκον τους προς την κοινωνία μας.

Ας αξιοποιήσουμε την ευκαιρία των εορταστικών ημερών με γενναίες δράσεις προσφοράς και με την φιλοξενία ευγενών αισθημάτων προς τους συνανθρώπους μας και τον εαυτό μας.

Με αφορμή το χαρμόσυνο μήνυμα της φανέρωσης της αγάπης στον κόσμο, την ενσάρκωση της ελπίδας και της πίστης στο καλό ας προασπίσουμε με το προσωπικό ήθος μας τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της ζωής και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα και αυτονόητα.

Χρόνια πολλά, δημιουργικά, με υγεία και ευτυχία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση