HomeΚΡΗΤΗΜαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου βράβευση ο Δήμος Χερσονήσου

Μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου βράβευση ο Δήμος Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με … βραβεία ξεκίνησε η χθεσινή μέρα των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς στη διάρκεια της πρωινής προσευχής ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μεραμβελιωτάκης βράβευσαν τους νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής για τη χριστουγεννιάτικη αφίσα του Δήμου Χερσονήσου.

Νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι μοιράστηκαν το βραβείο, για την Χριστουγεννιάτικη  αφίσα  του Δήμου Χερσονήσου, είναι οι μαθητές Λαπίδη Κατερίνα(γ  γυμνασίου), Σταυρακάκη  Ειρήνη( γ λυκείου), Παναγιωτάκη Εύα (β λυκείου),  Γιγουρτάκης  Μάνος ( α γυμνασίου).

Για την  ευχετήρια ηλεκτρονική  κάρτα του Δήμου, επιλέχθηκε το έργο της Λαπίδη Κατερίνας.

xersonisos afisa

Νέος θεσμός

Με την ενέργεια του αυτή ο Δήμος Χερσονήσου εισάγει ένα νέο θεσμό, τον οποίο ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος.  Όλες οι ευχετήριες κάρτες του δήμου, στο εξής θα σχεδιάζονται με διαγωνισμό από το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου Διδασκόντων επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Το Καλλιτεχνικό σχολείο, ευχαριστεί προσωπικά, τον κ. Μαστοράκη για το χρηματικό έπαθλο. Τα χρήματα που σήμερα μας παρέδωσε, θα αξιοποιηθούν για τον εξοπλισμό των εργαστηρίων εικαστικών του σχολείου , και μέρος αυτών για  την αγορά βραβείων –βιβλίων στους νικητές.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές μας που πήραν μέρος στον διαγωνισμό (όλα τα έργα τους εκτίθενται σε έκθεση στο φουαγιέ του Δημαρχείου Χερσονήσου), καθώς και τους νικητές. Μας γεμίζουν ελπίδα πως το κοινωνικό μήνυμα που έδωσαν μέσα από τη ζωγραφική τους θα ζεστάνει τις παγωμένες μας καρδιές».

xersonisos afisa2

Διαφήμιση
Διαφήμιση