HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους είναι οι εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης, οι οποίοι συμπληρώνουν 51 ημέρες από την έναρξη των κινητοποιήσεών τους.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν : “Σήμερα και προς πείσμα όλων όσων νόμιζαν ότι θα μας εξαντλήσει ο πολυήμερος αγώνας βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε μπροστά στις πύλες του εργοστασίου για όσο χρειαστεί, αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας για το μεροκάματο, για την ζωή μας όταν υπάρχει οργάνωση της πάλης και εκφράζεται και τόσο μαζικά η ταξική αλληλεγγύη δεν μας κουράζει αλλά μας πεισμώνει.

Να ευχαριστήσουμε την γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ για την υλική και ηθική συμπαράσταση που εξέφρασαν χθες με την παρουσία τους στο χώρο της ανακύκλωσης”.

Οι εργαζόμενοι της Ανακύκλωσης πρόκειται να συναντηθούν αύριο Τρίτη στη μία μετά το μεσημέρι με εκπροσώπους της εταιρείας “Waste Solutions” που έχει αναλάβει το έργο της ανακύκλωσης.

Όπως επισημαίνουν “για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι την κύρια ευθύνη για να λυθεί το πρόβλημα την έχει η ίδια η εταιρία που κοροϊδεύει ένα ολόκληρο νομό με τις πλάτες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τους τοπικούς τους βουλευτές που δεν έχουν βγάλει άχνα 2 μήνες τώρα.

Περιμένουμε να δούμε αν η συγκεκριμένη εργοδοσία κρατήσει για άλλη μια φορά την ίδια στάση αντιμετώπισης μας σαν σκουπίδια ή κάνει πίσω και δεχτεί το αυτονόητο, την πρόσληψή μας στο εργοστάσιο.

Παράλληλα την Τετάρτη εκπρόσωποι της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και των εργαζομένων θα συναντηθούν με εκπροσώπους της ΚΕΔΕ στην Αθήνα όπου ελπίζουμε σε συνδυασμό με την συνάντηση της Τρίτης να δοθεί μια οριστική λύση.

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς που στέκονται δίπλα μας αλληλέγγυοι από την πρώτη μέρα του αγώνα μας σε πλατιά σύσκεψη στα γραφεία του Σωματεία μας στο ΕΚΗ την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα.

Δεν συναινούμε στη σφαγή των δικαιωμάτων μας! Με το κεφάλι ψηλά στα σταθούμε απέναντι σε σχέδια εργοδοσίας και κυβέρνησης”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση