HomeΚΡΗΤΗΠαρουσιάστηκε η μελέτη ανάπλασης των Κάτω Καλεσών

Παρουσιάστηκε η μελέτη ανάπλασης των Κάτω Καλεσών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παρουσίαση της μελέτης ανάπλασης του οικισμού των Καλεσών πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και εκπροσώπων φορέων και κατοίκων της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μελετητές παρουσίασαν τις προτάσεις τους για την ανάπλαση και τις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις, που περιλαμβάνει η μελέτη και που αναβαθμίζουν αισθητικά, περιβαλλοντικά αλλά και λειτουργικά τον οικισμό, ενώ ακολούθησε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους κατοίκους, έτσι ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Kalesa2

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ένα ακόμα έργο ανάπλασης προχωράει στο Μαλεβίζι και με την ωρίμανση των μελετών, θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την ένταξή του στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο της ισόρροπης και πολύπλευρης ανάπτυξης όλων των οικισμών μας, συνεργαζόμαστε άψογα με τις τοπικές κοινωνίες και φορείς όπως είναι η Περιφέρεια Κρήτης και αισιοδοξώ ότι με σωστό προγραμματισμό και ρεαλιστικές προτάσεις θα επιτύχουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας και τους κατοίκους του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση