HomeΚΡΗΤΗΚάνουν μία ευχή στη… Λότζια

Κάνουν μία ευχή στη… Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διαφορετικό από τα άλλα πραγματοποιείται σήμερα στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για τον οργανισμό «Make-a-wish» Ελλάδος που από τις 9 το πρωί βρίσκεται με τα χειροποίητα προϊόντα του στο αίθριο της Λότζιας.

PAZARI MAKE A WISH (6)

Οι εθελοντές του οργανισμού έχουν φτιάξει πανέμορφες δημιουργίες με τους Ηρακλειώτες να τις επιλέγουν για να τις κάνουν δώρο στους αγαπημένους τους για φέτος τα Χριστούγεννα.

Ανάμεσα στους εθελοντές που βοήθησαν για την δημιουργία των κατασκευών είναι οι μαθητές του λυκείου Γαζίου ενώ υπήρχαν και χειροποίητα κοσμήματα από τη «Φώφη».

PAZARI MAKE A WISH (5)

Την ίδια ώρα το Κέντρο Γαστρονομικών & Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Greece, έχει ετοιμάσει λαχταριστά cupcakes και ο pastry chef, κύριος Σήφης Εμπειρίδης είναι στη Λότζια όλο το απόγευμα για να μας δώσει μικρά μυστικά για πετυχημένα γλυκά! Όλα τα έσοδα θα δοθούν για το έργο του οργανισμού!

PAZARI MAKE A WISH (3)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

PAZARI MAKE A WISH (4) PAZARI MAKE A WISH (1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση