HomeΚΡΗΤΗΜε μηνύματα αλληλεγγύης φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο καραβάκι

Με μηνύματα αλληλεγγύης φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο καραβάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε απόψε στην Πλατεία Ελευθερίας η εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου καραβιού. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, έδωσε την εκκίνηση των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Ηρακλείου.

karavaki2

Στον χαιρετισμό του κατά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού ο Δήμαρχος Ηρακλείου μεταξύ άλλων επεσήμανε «τώρα επιβάλλεται να κοιτάξουμε με πραγματικό ενδιαφέρον τον διπλανό μας και να σταθούμε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη. Γιατί μόνο μέσα από την αλληλεγγύη μπορούν να μετριαστούν οι συνέπειες της σκληρής πραγματικότητας, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές μας τα τελευταία χρόνια.

karavaki3

Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις πολυμέτωπες δυσχέρειες με σταθερή προσήλωση πάντα στις αρχές και στους στόχους που έχουμε θέσει. Συνάμα, δίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνική του δράση, ο Δήμος θα εξακολουθήσει να συμβάλει, με όλες του τις δυνάμεις στην ανακούφιση εκείνων των συμπολιτών που έχουν άμεσες ανάγκες και βρίσκονται σε δυσχερή θέση εξαιτίας  των ακραίων οικονομικών συνθηκών».

Παρά το κρύο, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας για την τελετή αλλά και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου να δίνει εορταστικό τόνο.

karavaki4 karavaki5

karavaki6

karavaki4

Διαφήμιση
Διαφήμιση