HomeΚΡΗΤΗΠιστοποιητικά για όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο ελευθέρου σχεδίου στα Χανιά

Πιστοποιητικά για όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο ελευθέρου σχεδίου στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας & Απασχόλησης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με το Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας,  πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά επιμορφωτικό σεμινάριο ελευθέρου σχεδίου, εκ του φυσικού. Το σεμινάριο ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 και έληξε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Ήταν μία πολύ σημαντική δράση, καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε άτομα με ιδιαίτερες δεξιότητες, μεράκι και αγάπη για τη ζωγραφική να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και να πληρώσουν με ευχαρίστηση την ψυχή τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δωρεάν μαθήματα

Τα μαθήματα ήταν δωρεάν από το Νίκο Γιαννακάκη που τα προσέφερε ανιδιοτελώς, όπως ανιδιοτελώς και με περισσό κουράγιο και δύναμη εργάζεται χρόνια τώρα στα  Χανιά, για την ανάπτυξη του πολιτισμού, όσον αφορά την τέχνη του.

Με αφορμή την λήξη του σεμιναρίου, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7:00 στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων,  θα απονεμηθούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Κατερίνα Ζομπανάκη, στο τηλέφωνο: 2821 3 40150.

Διαφήμιση
Διαφήμιση